(038) 4771528 info@therafit.nl

NIET MEER VACANT!

Geplaatst: 14 juni 2022

Wij zijn op zoek naar een leuke vlotte (net afgestudeerd mag ook) vlotte fysiotherapeut (M/V) voor 24 tot 36 uur per week. (Fysiotherapeuten die minder/meer willen werken zijn uiteraard ook welkom!).     

Onze doelgroep is van jong tot oud. Wij verwachten van jou dat je zelfstandig werkt en goed communiceert met de klanten. Affiniteit met FysioRoadMap (dossiervoering Keurmerk) is een pré.

Verder ben je in bezit van CKR, BIG registratie

Startdatum: In goed overleg

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor (on)bepaalde tijd, met de intentie tot een vaste aanstelling, in een leuke en afwisselende functie binnen een op kwaliteit gericht en enthousiast sportief team.
Salariëring is afhankelijk van ervaring, leeftijd en gevolgde cursussen/opleiding. In goed overleg worden de werkzaamheden verdeeld over 3 tot 5 dagen in de week.

Je hebt de mogelijkheid om naast je baan een studie (specialisatie in de fysiotherapie) te gaan volgen die volledig door ons wordt vergoed. Ben je nog (net) geen afgestudeerd fysiotherapeut, geen probleem, ook dan zijn wij geïnteresseerd in jou!

Therafit is een vlotte maar gemoedelijke en gezellige organisatie bestaande uit 4 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Wij zijn gevestigd in Hasselt in de gemeente Zwartewaterland. Hasselt ligt onder de rook van Zwolle, maar ook dicht bij de prachtige natuur zoals het waterrijke gebied De Weerribben bij Zwartsluis/ Giethoorn.

Zou je graag willen werken bij ons, maar heb je geen woonruimte of woon je net te ver van onze praktijk? Bij een volledige fulltime baan, kunnen wij jou helpen aan een mooie woonruimte (max. 2 personen/ huur).  

Solliciteren:

Stuur je sollicitatiebrief met CV en beschikbare dagen, gericht aan Sybout Poelsma, graag per e-mail naar sybout@therafit.nl. 

De vacature fysiotherapeut / manueel therapeut is ook te vinden op de site van de KNGF en FysioVacature.nl