(038) 4771528 info@therafit.nl

Reviews

Dit is wat klanten zeggen

Ik had een fysiotherapeut nodig. En een goede. Waar vind ik die als je net in Hasselt bent komen wonen?
En toen was daar mijn nieuwe buurvrouw die mij direct adviseerde naar Therafit te gaan met hun enthousiaste therapeuten en goede aanpak bij pijnklachten. Nu ben ik daar zo fijn en snel geholpen door Femke van der Linde. Door haar juiste aanpak en doortastendheid ben ik binnen 4 behandelingen af van mijn pijnklacht

Elise

Sybout Poelsma weet alles zo te analyseren dat hij direct bij mij de oorzaak van mijn klacht achterhaalde. Hiervoor had ik een heel medisch traject doorlopen en niemand die mij goed kon adviseren en verder kon helpen met mijn knieklacht. Ik was nogal verbluft en het resultaat is dat ik weer volledig kan voetballen.

Kevin

Bas en Inge hebben mij enorm geholpen om de barrière die ik had om te starten met mijn training voor mijn longaandoening COPD. Zij hebben mij op een rustige manier, met plezier en professionaliteit, in beweging gekregen . Een einddoel heb ik niet, maar juist voor de goede begeleiding blijf ik hier 2 x per week trainen aan mijn vitaliteit, betere balans en stabiliteit van mijn aandoening.

Mw. Bosch uit Hasselt

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten?
Gebruik dan ons contact formulier.

Contact informatie

(038) 4771528

info@therafit.nl

Van Haersoltelaan 7
8061 EG Hasselt

Volg ons op social media

Samenwerkingen