(038) 4771528 info@therafit.nl

Revalidatie na operatie heup / knie

U bent geopereerd en heeft een nieuwe knie- of heupprothese gekregen. Vanuit het ziekenhuis heeft de fysiotherapeut u basisoefeningen voor thuis meegegeven. Maar hoe nu verder? Bij thuiskomst maakt u of uw verzorgende direct een afspraak met een van onze fysiotherapeuten. Wij komen dan de dag na dat u bent thuisgekomen uit het ziekenhuis voor fysiotherapie aan huis. Na een paar weken bent u zo ver met uw revalidatie dat u de fysiotherapie in de praktijk gaat volgen. In de praktijk hebben wij veel meer middelen, ruimte en een mooie cardio- en krachtlijn van Technogym tot uw beschikking wat uw herstel zal versnellen om tot uw einddoel te komen: zo snel mogelijk weer op de been!

Let op: Vanuit het ziekenhuis wordt u soms gedwongen om na uw operatie uw revalidatie verder te gaan volgen bij een praktijk die pre operatieve testen afneemt en aangesloten is bij OrthoXpert. Weet dat dit geen  VERPLICHTING is!  Deze testen kosten u 2 tot 3 behandelingen uit uw aanvullende verzekering, wat u als patiënt vaak niet weet. De metingen zijn voor de orthopeden uit het ziekenhuis en hebben niets te maken met de kwaliteit en professionaliteit van de fysiotherapie die wij leveren. De benadering wordt soms door patiënten als “agressief’ en “gedwongen” gevonden. Wees hier op  alert.

Vindt u het lastig of heeft u vragen over de benadering of over uw revalidatie? Bel dan gerust met de praktijkassistente of uw behandelend fysiotherapeut. Wij denken graag met u mee en helpen u graag door deze toch wel spannende tijd heen.   

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten?
Gebruik dan ons contact formulier.

Contact informatie

(038) 4771528

info@therafit.nl

Van Haersoltelaan 7
8061 EG Hasselt

Volg ons op social media

Samenwerkingen