(038) 4771528 info@therafit.nl

Medisch Fitness

Sport met een ruim aanbod van Technogym apparaten en laat je persoonlijk begeleiden door een team van enthousiaste fysiotherapeuten en fitnesstrainer. Medisch Fitness is gericht op het verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie. De groepsles is op een vast moment op de dag of avond. Dit geeft jou houvast en discipline om te moeten bewegen. Deze leuke en afwisselende training is onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten uit het team. De groepen zijn nooit groter dan max. 8- 10 personen.

Fit Medisch is een training waarbij gebruik gemaakt wordt kracht- en cardio toestellen, van mat-, corestability-, TRX en functionele oefeningen. Iedereen traint op zijn eigen niveau. In het laatste gedeelte van het trainingsuur sluit de fysiotherapeut af met een gezamenlijke groepstraining. Kortom een afwisselende en uitdagende vorm van een leuke training

Iedereen kan meedoen aan dit trainingsprogramma! Bovendien is dit de perfecte allround training voor jouw gehele lichaam. De training is eenmaal per week. Wil je specifiek jouw eigen doel(en) behalen, dan is er de mogelijkheid om deze training bijvoorbeeld aan te vullen met een vrije training van Fitplan .

Fit Medisch wordt om 19 uur en 20 uur gegeven op maandag-, dinsdag-, en woensdagavond .

FitMedisch abonnement per maand kost
€ 39,50 voor 1 uur begeleid trainen.
Betaling gaat via automatische incasso

 

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten?
Gebruik dan ons contact formulier.

Contact informatie

(038) 4771528

info@therafit.nl

Van Haersoltelaan 7
8061 EG Hasselt

Volg ons op social media

Samenwerkingen