(038) 4771528 info@therafit.nl

Zwanger Fit

ZwangerFit® is een vorm van trainen en begeleiding tijdens je zwangerschap met als belangrijkste doel fit blijven tijdens de zwangerschap en weer fit worden na de bevalling.

Het is eigenlijk een complete zwangerschapscursus waarin je alles hoort en leert over de zwangerschap, hoe je moet ontspannen, juiste lichaamshouding aanneemt en wat je kan verwachten bij de bevalling.

Inschrijven en starten

Starten of instromen (voor vrouwen die al bij ons trainen) met de ZwangerFit® training kan vanaf de 12de week van de zwangerschap. Later starten kan natuurlijk ook! Vanaf één maand na de bevalling kan je de training weer hervatten. Deelnamen aan ZwangerFit® kan tot maximaal negen maanden na de bevalling. Na inschrijving volgt een intake en het opzetten van een trainingsschema. Hierna kan gestart worden met de ZwangerFit® zwangerschapstraining!

ZwangerFit® vindt iedere donderdag van 20.00 tot 21.00 uur plaats in onze fitnesszaal. Mocht dit uur niet haalbaar zijn, dan is in goed overleg ook een ander moment geen enkel probleem.

Een 10- rittenkaart kost € 120,-

De ZwangerFit® lessen mogen alleen gegeven worden door een erkend en gecertificeerd ZwangerFit® docent. Inge Pluim-Bruins heeft de opleiding tot ZwangerFit® docent gevolgd en succesvol afgerond. Bij praktijk Therafit geeft  zij de ZwangerFit® training en coachtingslessen.

Voor aanmelden | informatie is Inge bereikbaar op (038) 477 15 28 of via de mail : inge@therafit.nl

Na aanmelding ontvang je van Inge het inschrijfformulier

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten?
Gebruik dan ons contact formulier.

Contact informatie

(038) 4771528

info@therafit.nl

Van Haersoltelaan 7
8061 EG Hasselt

Volg ons op social media

Samenwerkingen