(038) 4771528 info@therafit.nl

Wat zijn wij blij dat de sportscholen en fitness centra open mogen blijven na de nieuwe maatregelen van dinsdag 14 oktober jl.!!! Voor alle duidelijkheid nog even de uitleg over individueel sporten, teamsport en groepsgrote:

Groepslessen in de sportschool worden niet gezien als teamsport, en dus mogen die door blijven gaan onder de nieuwe coronamaatregelen van de persconferentie dinsdagavond 14 oktober jl.

Een van de nieuwe, verscherpte coronamaatregelen is dat teamsporten (hier vallen wij niet onder!) met meer dan vier personen niet meer zijn toegestaan vanaf woensdagavond 22.00 uur. De sportscholen blijven buiten schot in het nieuwe beleid en mogen open blijven. Wel geldt een maximum van dertig personen en de 1,5 meter afstand. Dat is een hele andere positie dan in maart. Sport en bewegen en dat mensen aan hun vitaliteit werken wordt als belangrijk gezien.

Sporters van Therafit komen alleen trainen in de fitnessruimte, als zij zich van te voren hebben aangemeld via de online agenda van Therafit. Zo weten wij van te voren hoeveel sporters wij kunnen verwachten in de fitnesszaal. Met het stroomlijnen van de sporters wordt de drukte in de praktijk voorkomen. Daarnaast is de wachtruimte in de praktijk zo ingericht dat u niet met andere mensen in dezelfde ruimte hoeft te wachten op uw behandelend fysiotherapeut.

De maatregelen die gelden in de praktijk:

  • Ben je verkouden, hoesten, koorts of andere gerelateerde klachten aan corona:  Kom NIET naar de praktijk, blijf THUIS.
  • Kom zoveel mogelijk OP het tijdstip van de behandeling of sporttijd.
  • Bij binnenkomst in de praktijk desinfecteer je de handen en trek je handschoenen aan (dit geldt voor de sporters in de fitnesszaal).
  • Het dragen van handschoenen is VERPLICHT tijdens het sporten. Wij stellen de handschoenen beschikbaar.
  • Het dragen van een mondkapje is VERPLICHT in de praktijkruimte (NIET tijdens het sporten).
  • Neem je eigen handdoek en waterfles/ bidon mee
  • Blijf niet praten in de gang met een persoon, doe dit buiten de praktijk (max. 4 personen).
  • Houd in de gehele praktijk 1,5 meter afstand van elkaar.